Ombouw mazout – aardgas (of omgekeerd)

Tegenwoordig stappen mensen regelmatig over van mazout naar aardgas ondermeer omwille van het gebruiksgemak. Dergelijke overstap brengt heel wat werk met zich mee; het aanleggen van gasleiding, vernieuwen of aanpassen van de schouw, uitbreken en vervangen van ketel, aansluiten van de gasmeter, buiten gebruik stellen en reinigen of opvullen van de tank conform de wetgeving, …

Dit zijn werkzaamheden die bij ons op regelmatige basis voorkomen; wij kunnen u hiermee dan ook met raad en daad bijstaan.

Wij zijn als chauffagist/verwarmingstechnieker gecertifieerd om aan alle gastoestellen (GI en GII) en alle stookolie-/mazoutinstallaties (TV) te werken, en hebben ook een cerga-certificaat, wat inhoudt dat wij onder andere onze zelfgeplaatste gasleidingen kunnen keuren.